День синички

Справжня краса полягає в тому, щоб знайти незвичайне в звичайному.

Від сьогоднішнього дня у Миколаївському зоопарку з’явився новий арт-об’єкт «Ресторан «Птицерія»».

Макет земної кулі створений з пластикових кришечок, що символізує сучасний стан нашої Землі, що переповнена пластиковими виробами, які люди повинні переробляти та використовувати повторно. Ми пропонуємо розглянути приклади яскравих годівничок, які кожен з вас може зробити самостійно для того, щоб підтримати птахів взимку. Також біля арт-обєкту ви знайдете інформацію про те, чим саме можна підгодовувати птахів.

Презентацію та відкриття цього об’єкту співробітники приурочили до екологічного свята – Дня синички. Цей день відзначається з метою привернення уваги до красивої і надзвичайно корисної пташки. Адже синички (а в зоопарку зустрічаються великі синиці і голубі синиці (лазоревки) – наші невтомні помічники у боротьбі з комахами, шкідниками садів. Взимку синички часто перебираються поближче до людини, в сади і парки. І саме взимку настає необхідність підгодівлі птахів, що ми і пропонуємо зробити за допомогою нашої нової арт-годівнички.   Тепер кожен відвідувач зможе прийняти участь у допомозі птахам у холодні часи, адже з кожним днем температура повітря все нижче, їжі для пташок все менше, і їм дуже необхідна допомога небайдужих людей.

Завітайте до Миколаївського зоопарку та подаруйте собі і дітям не тільки собі хорошу прогулянку , а й можливість ознайомити дітей з правилами допомоги нашим пернатим друзям.

Деньсинички1

Деньсинички2

Деньсинички3