Тварини-іменинники

У святкові передноворічні дні тваринам-іменинникам, що живуть у Миколаївському зоопарку, солодкі подарунки приніс Дід Мороз зі своїми помічниками.

Свій день народження відзначають людиноподібні мавпи шимпанзе (лат. Pan troglodytes), що мекають у Миколаївському зоопарку: Раміна та Аліті.

24 грудня 2020 року день народження у Раміни, їй виповнюється 8 років. А 27 грудня 2020 року   народилася Аліті , їй буде 22роки.

Аліті – мама Раміни. Прибула Аліті   до Миколаївського зоопарку разом з групою своїх родичів у 2004 році з Голландії. Вона - відповідальна та турботлива матуся, завжди слідкує за своїми дітьми.

Раміна народилася у Миколаївському зоопарку. Вона активна і досить контактна особа, характерна. В своїй родині Раміна поводить себе вільно та невимушено.

Сьогодні свій день народження Аліті та Раміна святкують в сімейному колі з бабусею Амбі, з іншими дітьми Аліті Чіліною та Шерманом.

В якості подарунку для іменинників та всієї родини юні біологи Миколаївського зоопарку підготували подарунки із різними смаколиками (інжир, банани, яблука, гранат).

Працівники зоопарку щиро вітають нашу дружню родину з цим чудовим святом!

Новый год

Новый год 1

Новый год 2

Новый год 4