Заслужений відпочинок

Сьогодні пішла на заслужений відпочинок Валентина Макарівна Якуніна, наша співробітниця–рекордсмен з тривалості терміну роботи в зоопарку. Валентина Макарівна відпрацювала в Миколаївському зоопарку 53 роки! На сьогоднішній день це абсолютний рекорд серед наших працівників.

Валентина Макарівна прийшла на роботу до Миколаївського зоопарку 19-річною дівчиною у 1968 році. Прийнята вона була на посаду керівника гуртку юннатів. В 1972 році Валентина Макарівна була переведена на посаду зоотехніка по кормам, а з 1977 року вона працювала завідувачкою секції хижих тварин. Саме в цьому підрозділі зоопарку, який було згодом перейменовано у відділ хижих тварин, Якуніна В.М. працювала декілька десятків років.

Завдяки її особистому внеску і щоденній кропіткій роботі отримано потомство від багатьох рідкісних видів хижих тварин. Особливо вона проявила свої організаторські здібності і здатність долати нестандартні ситуації під час переїзду зоопарку у приміщення нової території. Протягом багатьох років Валентина Макарівна дбала про підопічних хижаків, була організатором різноманітних заходів щодо поліпшення умов їх утримання, годівлі і лікування.

Якуніна Валентина Макарівна – висококваліфікований спеціаліст, умілий керівник колективу, хороший наставник молоді.

Ми бажаємо Вам, Валентино Макарівно, довгих років життя, міцного здоров’я та злагоди в родині! Дякуємо за Вашу працю, за Ваш досвід, за Ваш оптимізм! Не забувайте нас!