Акція до Дня святого Валентина

Як відпустити нещасливе кохання і звільнити серце для справжніх почуттів?

                           Акція до Дня святого Валентина.

Цього року Миколаївський зоопарк вирішив підтримати естафету багатьох зоопарків світу і провести жартівливу акцію, присвячену Дню Святого Валентина.

   Ця акція спрямована допомогти звільнитись від тягаря колишнього нещасливого кохання для того, щоб відшукати нове, справжнє!

А ще подібні акції спрямовані на допомогу зоопаркам, адже вони є платними, і ці благодійні внески ідуть на утримання тварин.

Співробітники багатьох зоопарків світу запропонували відвідувачам назвати іменами своїх колишніх коханих …тарганів, яких потім з’їдять ящірки або жабки в зоопарку. Таким чином всі бажаючі зможуть символічно помститися негідникам, які їх скривдили.

Якщо ви хочете назвати іменем негідника (або негідниці), що вас скривдив, таргана, який стане смачним обідом для наших тварин, то вам необхідно перевести благодійну грошову допомогу на рахунок Миколаївського зоопарку до 14.00 14 лютого 2021 року. Ім’я негідника треба повідомити на адресу nikozoo.nauka@gmail.com . Сюди ж (обов’язково!) надіслати скрин, що підтверджує платіж. Відео з трапези наших жабок і ящірок чекайте на нашій сторінці в facebook!

     Давайте відпустимо нещасливе кохання та обов’язково зустрінемо справжнє, взаємне!

Реквізити для благодійних внесків:

КУ Миколаївський зоопарк ЕДРПОУ 02219760

Благодійний рахунок в Миколаївське РУ «Приватбанк» МФО 326610     № UA61326610 00000                                                                                                                             26 00 6053 20 9715

Таракан