Юні художники

12 червня у Миколаївського зоопарку завершилась щорічна традиційна художня практика учнів Миколаївської художньої школи, яка тривала два тижні. Всі учасники, біля 200 юних майстрів, продемонстрували свої здібності і таланти та гарно провели час у зоопарку. За словами класного керівника Євдокимової І.В.: «Миколаївська художня школа в обличчі вихованців і всього педагогічного колективу, дуже вдячні Топчему В.М., за надану унікальну можливість попрацювати з тваринами зоопарку. Всі знають що, Миколаївський зоопарк кращий в Україні і за її межами. Для юного художника дуже важливо спостерігати за тваринами, вивчати їх повадки у природному середовищі,а Миколаївський зоопарк надає таку можливість. Тварини тут щасливі, видно, що вони почувають себе комфортно. Діти дуже полюбляють цю практику, виходять з неї з великою кількістю робіт, позитивом та натхненням. Після цього, ми влаштовуєм виставки, де нагороджуємо найкращих дітей грамотами. Ми мріємо потрапити сюди в наступному році.»

Юним художникам настільки сподобались наші тварини, що коли був потрібен відпочинок та заряд енергії, вони грали в ігри копіюючи своїх улюбленців зоопарку.

Діти завжди бачать світ по особливому, тому під час малювання не тільки мріють і фантазують, а й щиро вірять в диво й казку, випромінюють тільки позитив та любов до тваринного світу в який вони поринають, приходячи до нашого зоопарку.

малюнки

 

малюнки2

малюнки3

малюнки4