Калейдоскоп неймовірної краси

Рубрика «Калейдоскоп неймовірної краси» нагадує нашим гостям, що Миколаївський зоопарк має не тільки велику колекцію тварин з різних куточків світу, а й прекрасний парк з різноманітними красивими рослинами. І ми продовжуємо повідомляти, цвітіння яких квітів ви можете побачити в нас просто зараз.

В зоопарку цвіте магнолія Кобус –давній вид квіткових рослин, ровесниця динозаврів. Великі, дуже ефектні білі квіти магнолії з’являються на дереві ще до розпускання листя. Знайти квітучу магнолію можна біля літнього вольєру шимпанзе.

Радують розкішним цвітінням і деревця мигдалю, які ви можете побачити біля вольєру для гірських копитних – «Гірки козлів».

Білим мереживом ароматних квітів вкриваються дерева аличі, сливи, вишні повстяної. Кущі форзиції з яскраво-жовтими квітами прикрашають газони зоопарку біля відділу приматів, біля вольєру для лисиць тощо. Продовжують рясне цвітіння кущі з дуже ароматними квітами – жимолость запашна. Знайти її ви можете біля літнього вольєру для слонів.

Жовто-салатовим килимом квітучого жовтецю майже суцільно вкриті газони навпроти вольєру для фламінго. І вже з’явились у зоопарку з’явились перші тюльпани і нарциси. Теплі весняні дні дарують нам багато краси природи!