Професійна діяльність

Сьогодні зоопарк проводжає на заслужений відпочинок дуже цінного працівника, адже свою професійну діяльність завершує Коваль Раїса Вікторівна – головний адміністратор зоопарку. Раїса Вікторівна була прийнята на роботу 10 квітня 1996 року на посаду інспектора відділу кадрів, а з 27 листопада 2001 року була переведена на посаду головного адміністратора. Таким чином загальний стаж роботи у Миколаївському зоопарку складає понад 26 років!

За всі ці роки Раїса Вікторівна виявила себе як кваліфікований фахівець, сумлінний працівник, який виконує свої обов’язки на надвисокому рівні. В неї були дуже відповідальні і різноманітні обов’язки, особливо по вихідних днях, коли вона була найголовнішим представником адміністрації та контролювала й вирішувала усі нагальні проблеми, спілкувалась з відвідувачами та особами, що прийшли до зоопарку по справах.

Враховуючи значний особистий вклад Раїси Вікторівни в розвиток Миколаївського зоопарку, було прийнято рішення нагородити Коваль Р.В. Орденом Миколи Леонтовича та виплатити грошову винагороду у розмірі 5000 грн. за рахунок коштів від господарської діяльності зоопарку, згідно з колдоговором.