Новосілля у рогатих воронів

 Кожного року ми отримуємо багато відгуків від наших відвідувачів про те, що Миколаївський зоопарк стає кращим. І це дійсно так, тому що щорічно у нас створюється щось нове. Багато хто з цікавістю спостерігає за тим, як будується комплекс вольєрів для великих хижаків. Але у цьому році це не єдине будівництво.

Ми раді повідомити вам   приємну новину. Нещодавно найбільші представники птахів-носорогів відсвяткували новосілля у своєму новому вольєрі, який розташований   біля ставків та вольєру коней Пржевальського. Його площа становить 103 м2. Вольєр просторий, з природним грунтом, задекорований природним матеріалом, тут є гілки, на яких птахи можуть зручно розташуватися та вживати їжу, спеціально виготовлені дерев'яні будиночки, у яких птахи завжди можуть сховатися від негоди. У вольєрі сітчасті стіни і стеля. Це дає можливість птахам дотримуватися власних біоритмів і, як у природі, зберігати активність вдень, а вночі відпочивати.

Рогаті ворони (лат. Bucorvus) - мешканці Африки. Місцеві племена вважають їх священними. Африканці вірять, що птахи пророкують настання сезону дощів. Вважається, що рогатий ворон видає гучний крик, схожий з левиним риком, передчуваючи зміну погоди.

Якщо ви бажаєте дізнатися про настання сезону дощів, то завітайте до Миколаївського зоопарку …

Рогаті ворони1

Рогаті ворони2

Рогаті ворони3