Рубрика «Дім для тварин. Зоопарк очима архітектора»

3 грудня ми розпочинаємо новий фотопроект – рубрику «Дім для тварин. Зоопарк очима архітектора».

Саме зараз, коли облетіло листя і крони дерев не закривають огляд, можна добре роздивитись будівлі зоопарку – вольєри для утримання найрізноманітніших тварин. Ми пропонуємо вам подивитись на об’єкти зоопарку очима архітектора, дизайнера, інженера, будівельника.    

Сподіваємось, що роздивляючись фотографії цього проекту, ви задумаєтесь над тим, скільки ж досвіду, професіоналізму, технічних знань та знань біології тварин необхідно для того, щоб спроектувати і побудувати міцні, довговічні і зручні будинки для тварин! Різні для мавпочок і слонів, для жирафів і пеліканів! Скільки творчої праці і фантазії необхідно для того, щоб зробити вольєри цікавими для відвідувачів, зручними для спостереження за тваринами і красивими!

Ми покажемо споруди зоопарку, яким вже більше сорока років, реконструйовані будівлі і вольєри, які просто зараз знаходяться на завершальній стадії будівництва. Покажемо також особливості декору, елементи збагачення середовища і просвітницьку наочність. Маємо надію, що цей фотопроект буде цікавий для наших колег, наших відвідувачів і для всіх любителів тварин.

А починає проект фотопідбірка про найатмосферніший об’єкт зоопарку – етнографічне подвір’я «Дідова хата», яке одночасно є місцем утримання свійських тварин. Сподіваємось, що наші реалістичні і творчі фото допоможуть відчути атмосферу справжньої старовинної садиби.

І не забувайте заходити в гості до тварин «Дідової хати». Вони доступні для огляду навіть зараз, взимку, в період карантину.

Нова рубрика1

 

Нова рубрика2

Нова рубрика3

Нова рубрика4

Нова рубрика5

Нова рубрика6