Вручення нагороди

Сьогодні в нашому колективі стало більше на двох лауреатів найвищої нагороди Миколаївського зоопарку – ордена імені Миколи Леонтовича! Ними стали завідувач відділом орнітології Доновий Сергій Миколайович та робітниця з догляду за тваринами відділу копитних і хоботних тварин Могілевиць Світлана Павлівна.

Доновий Сергій Миколайович працює в зоопарку з 1998 року. Він займається питаннями, що пов’язані з організацією експозиції рідкісних видів птахів, їх розведенням, вдосконаленням якісного складу колекції тварин відділу. Під керівництвом Сергія Миколайовича отримано потомство орлана білоплечого, кромкача кафрського, пелікана рожевого та інших рідкісних видів.

Могілевиць Світлана Павлівна пропрацювала в зоопарку більше 30 років. За цей час засвоїла всі тонкощі і особливості роботи відділу, неодноразово брала участь у штучному вирощуванні молодняку, навчила велику кількість нових робітників.

Співробітники зоопарку Доновий Сергій Миколайович та Могілевиць Світлана Павлівна є професіоналами своєї справи, багато зробили для розвитку Миколаївського зоопарку і для збереження світу тварин. Ми вітаємо лауреатів з почесною нагородою і бажаємо їм довгих плідних років праці та успіхів!