Всесвітній День екскурсовода

21 лютого - Всесвітній День екскурсовода (World Guide Day)

Сьогодні, 21 лютого, уже 33 роки поспіль у всьому світі професійні гіди відзначають своє власне свято. День екскурсовода вперше почав відзначатись у 1990 році. Засновником його можна вважати президента Міжнародної федерації екскурсоводів Т. Лоізідес, яка виявила власну ініціативу в цьому питанні.

Це свято вже багато років є традиційним і для Миколаївського зоопарку.

Миколаївський зоопарк відомий як туристична перлина України та місце, де активно проводяться екскурсії спеціалістами відділу еколого - просвітньої роботи. Також традиційно проводяться лекції контактного зоопарку з демонстрацією приручених тварин та анімаційні програми.

На сьогоднішній день, не дивлячись на важкі часи, спеціалісти відділу еколого - просвітньої роботи проводять інтерактивні лекції нового циклу «Зоопарк на долоньці». В ході лекції відвідувачі дізнаються багато цікавих фактів про тварин тераріуму. Діти разом із дорослими беруть участь в інтерактивах, в свою чергу екскурсоводи відповідають на питання юних ерудитів.

Також, екскурсоводи зоопарку регулярно проводять екскурсії з показовою годівлею тварин. Подібні акції дуже подобаються нашим відвідувачам, які полюбляють спостерігати за улюбленими тваринами, дізнаються багато корисної інформації про їхнє життя в зоопарку.

А для тих, хто не встиг ще відвідати наш інтерактивний захід, ми запрошуємо на наступну лекцію циклу, яка відбудеться наступних вихідних. Слідкуйте за нашими повідомленнями та не пропустіть найцікавіші моменти життя Миколаївського зоопарку.

 332615014_580637087312268_2818186234979128120_n