Рубрика «Школа юного зоокореспондента»

Рубрика «Школа юного зоокореспондента» .

Повідомлення про новини зоопарку у цій рубриці пишуть не дорослі співробітники, а наші юні біологи, які цього разу пробують себе в ролі кореспондентів, авторів текстів, фотографів.

Сьогодні ми розповідаємо про новонароджених домашніх тваринок «Дідової хати» - ягнятка та козенятка. Маленького строкатого козлика разом з мамою в теплу погоду вже можна побачити на подвір’ї «Дідової хати», баранчика випустять трохи пізніше. Подробиці знає юннатка Струшляк Мілада:

«У Миколаївському зоопарку з'явилися на світ двоє чудових тваринок: козенятко та баранчик.

Козенятко камерунської кози на ім'я Бантик народилося двадцять четвертого січня. Його батьків звати Мілка та Ландиш, малюк має майже таке саме забарвлення, як у матері. Також у зоопарку чотирнадцятого січня з'явився на світ камерунський баранчик. У нього поки що немає імені. Батьки ягняти - мати Люта і батько Січень. Їх так назвали, оскільки вони народилися саме у ці місяці. На сьогоднішній день ці чудові тваринки проживають у «Дідовій хаті» на території зоопарку. Зараз вони у приміщенні зі своїми матусями, та вже через декілька тижнів, коли вони підростуть, та на вулиці стане тепло, цих маленьких мешканців зоопарку виведуть у двір до інших дорослих тварин.»

Фото юних кореспондентів Струшляк Мілади, Єфименка Тимура та Коваленка Олега.