Активні вихідні у Миколаївському зоопарку

Сьогодні, 22 квітня весь світ відзначає Міжнародний день Землі. Миколаївський зоопарк активно долучився до цього екологічного свята. Усі бажаючі могли прийняти участь у веселому та пізнавальному костюмованому квесті, який завершився лекцією, присвяченій дню Землі.

   На лекції слухачі дізнались багато інформації про традиції святкування цього дня. Дізналися про Дзвін миру, який лунає у різних країнах, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси та багатства нашого спільного дома. Звичайно, ми не могли не долучились до цієї традиції та спільно з відвідувачами відтворили Дзвін миру у Миколаївському зоопарку.

       Наприкінці святкування кожен міг отримати призи за участь у квесті та лекції, але для цього діти повинні були відповісти на питання лектора по знанням, які вони засвоїли. В цей день та час кожного з нас об’єднує одне спільне бажання – Мир на нашій землі, тож приєднуйтесь до святкування цього свята де б ви не знаходились.