День захисту дітей

Наші діти ростуть під час війни – така на сьогоднішній день страшна реальність. Вони ховаються під час повітряних тривог, чують вибухи, непокояться про близьких, не мають змоги нормально вчитись. Але іншого дитинства в них не буде. І завдання дорослих – зробити так, щоб діти і зараз відчували всі дива дитинства!

Миколаївський зоопарк щодня дарує дітям яскраві враження від спілкування з природою. Але сьогодні, в День захисту дітей, святкових вражень у наших маленьких відвідувачів було ще більше!

Вхід для дітей до Миколаївського зоопарку сьогодні безкоштовний. А також для них ми підготували багато приємних сюрпризів, адже на дітей сьогодні чекають різноманітні активності.

На площі імені Миколи Леонтовича з самого ранку було гамірно і цікаво – там працювали волонтери Міжнародної гуманітарної організації Norwegian People`s Aid, які провели тренінг інформування населення про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни.

Цікаву розважальну програму провели волонтери ГО «МаканД». Діти погрались з веселим Песиком Патроном і отримали смачні подарунки. А потім для наших маленьких гостей юні вихованці і співробітники Палацу творчості учнів міста Миколаєва провели яскраву концертно-ігрову програму « Будь природі другом». Для відвідувачів також була організована лекція нашого пізнавального проекту «Зоопарк на дотик», провести яку допомогли юні біологи Миколаївського зоопарку.

Почесним гостем свята був міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, який привіз для дітей повний великий холодильник морозива і власноруч роздавав його нашим маленьким гостям.

А вам сподобався сьогоднішній день в Миколаївському зоопарку?!