День знань у зоопарку

Проведення веселого свята, присвяченого 1 вересня, у Миколаївському зоопарку стає вже доброю традицією. Зараз далеко не всі діти мають можливість нормально навчатись, деякі ніколи не чули, як лунає вживу перший дзвоник. Саме тому ми й проводимо наші вже традиційні «Веселі уроки».

Сьогодні всі бажаючі змогли приєднатись до уроків, які допомогли підготувати і провести юні біологи зоопарку.

Після справжнього першого дзвоника, в який дзвонила наша наймолодша юннатка, ми провели урок біології, під час якого діти роздивились різні рослини і тварин під мікроскопом. На уроці малювання ми побачили і намалювали чудових черепашок, потім на уроці основ безпеки життєдіяльності розглянули, які корисні продукти їдять наші мавпочки. На уроці історії відвідувачі дізнались багато легенд, пов’язаних з вовками, а на уроці географії визначили, на яких континентах мешкають різні види котячих. На уроці літератури діти послухали давню японську казку про коропів кої і змогли погодувати цих рибок. А на виховній годині, яка мала назву «Урок доброти», ми вчились правильному, чуйному відношенню до тварин.

Сподіваємось, що «Веселі уроки» сподобались відвідувачам! І не забувайте слідкувати за нашими оголошеннями! Ми готуємо для вас ще багато цікавого!