Дні народження в родині шимпанзе

У жовтні свої дні народження святкують людиноподібні мавпи, шимпанзе звичайні (Pan troglodytes), що мешкають у Миколаївському зоопарку –Чіліна та Шерман.

17 жовтня день народження у Чіліни, їй виповнилося 13 років. А 20 жовтня народився Шерман, йому 5 років. Чіліна та Шерман – це братик з сестричкою. Вони народилися у Миколаївському зоопарку, їхні батьки - самиця Аліті і самець Зулі.

За характером наші іменинники різні. Так, наприклад, Чіліна досить легко йде на контакт, індивідуалістична, ревнива, трохи боягузлива і полюбляє увагу. Шерман дуже активний, свою поведінку копіює у сестер. Він любить, щоб співробітники зоопарку чесали йому спинку та вушко зранку при обході. Найчастіше своє дозвілля проводить із середньою сестрою Раміною, адже вона ближче до нього за віком.

Сьогодні свої дні народження Чіліна та Шерман святкують у сімейному колі з бабусею Амбі, мамою Аліті та сестрою Раміною. Звичайно ж, у день народження іменинники та члени їхньої родини отримали святкові смаколики. Найулюбленіша їжа в родині шимпанзе – солодкі фрукти: банани, фініки та інжир. В якості подарунку для іменинників та всієї родини юними біологами Миколаївського зоопарку були створені солодкі картини та смачні подарунки.    

Ми щиро вітаємо нашу дружню родину з цим чудовим святом!

ДеньнародженняЧіліниташермана2

ДеньнародженняЧіліниташермана3

ДеньнародженняЧіліниташермана4