Калейдоскоп неймовірної краси

Рубрика «Калейдоскоп неймовірної краси»

Все сильніше відчувається теплий подих весни, і, незважаючи ні на що, все більше стає теплих сонячних днів. В зоопарку яскравою зеленню вкрились газони. І все більше з’являється яскравих весняних квітів.

Біля вольєрів приматів, біля вольєрів хижих тварин можна знайти цілі галявини квітучих зірочок. Квітнуть запашні фіалки, яскраво-блакитний барвінок. А недалеко від вольєрів для фламінго почала своє цвітіння пшінка весняна, жовтець або маслянка. Ніжна зелень рослини та яскраво-жовті квіти-«сонечка» в розпал цвітіння вкривають ґрунт суцільним килимом. Ця рослина - чудовий ранньовесняний медонос. На ніч і в дощову погоду квітки закриваються, щоб зберегти тепло і захистити пилок від вологи, тому, щоб побачити квітучу галявину, для прогулянки по зоопарку вибирайте сонячний день.

Поспішайте помилуватись швидкоплинною весняною красою! І не забувайте слідкувати за нашими повідомленнями, адже ми плануємо і надалі інформувати вас про красу весняної природи, яку можна побачити в Миколаївському зоопарку.