Новий просвітницький проект

«Зоопарк із запасників» - так називається новий просвітницький проект, який підготували для вас співробітники Миколаївського зоопарку та наші юні біологи.

Кожен зоопарк – це великий музей живої природи. І як справжній музей, він має свої «запасники», адже, як і в звичайному музеї, експозиційні простори не завжди вміщають всі «експонати». В нас є досить багато цікавий ефектних тварин, для яких не вистачило місця на експозиції, і тому ви не можете їх побачити. Насамперед це стосується найстарішого відділу Миколаївського зоопарку – Акватераріуму, адже цей відділ не має власного експозиційного приміщення і тераріуми та акваріуми розміщені в фойє конференц-залу та приміщенні відділу Примати.

Для того, щоб ви мали змогу познайомитись з такими тваринами, юні біологи зоопарку і придумали цикл просвітницьких лекцій «Зоопарк із запасників». Під час лекцій ви зможете познайомитись з наразі недоступними для огляду цікавими видами рептилій, безхребетних, дрібних гризунів тощо.

Сьогодні наші відвідувачі мали змогу познайомитись з цікавим мешканцями Миколаївського зоопарку родом з різних куточків світу: африканськими ахатинами, зміями родом з Америки, азійським прикрашеними шилохвостами. Основними організаторами лекцій є юні біологи. Вони виступають в ролі дизайнерів і декораторів, екскурсоводів і аніматорів, зоотехніків і фотографів. Дякуємо за участь лекторам і аніматорам Василик Варварі і Струшляк Міладі, фотографу Солодовій Олександрі, дизайнеру і адміністратору Коваленко Микиті, декораторам Поліні Панченко і Кірі Абушек, юному зоотехніку Олегу Коваленко.

Подібні лекції ми плануємо продовжити. Слідкуйте за нашими оголошеннями.