Привітання

50 років роботи в Миколаївському зоопарку, 50 років любові до тварин, 50 років, з яких кожен був складним і прекрасним, 50 років самовідданої праці, спрямованої на збереження природи!

За значний особистий внесок у розвиток природно-заповідної справи України та з нагоди 50-річчя роботи в Миколаївському зоопарку сьогодні нагороджено почесною відзнакою Миколаївського міського голови «За заслуги перед містом Миколаєвом» завідувачку відділом хижих тварин Бондаренко Тетяну Григорівну та заступницю завідувача відділом копитних і хоботних тварин Журавльову Віру Павлівну.

Тетяна Григорівна Бондаренко прийшла працювати в зоопарк одразу після закінчення школи у 1974 році. Працювала в секції акватераріуму, в секції хижих тварин. У 2006 році призначена на посаду завідувача відділу хижих тварин. Вона зробила значний внесок у справу створення і утримання колекції зоопарку, у справу збереження рідкісних видів тварин.

Віра Павлівна Журавльова також працює в Миколаївському зоопарку з 1974 року. Вона працювала в секціях годівлі, хижих тварин, живого корму, багато років очолювала відділ копитних і хоботних тварин. Віра Павлівна зробила значний внесок у створення умов для утримання та розведення рідкісних і зникаючих видів тварин, деякі з яких були розведені вперше на території України.

Міський голова Миколаєва Олександр Федорович Сєнкевич особисто вручив почесні нагороди співробітницям Миколаївського зоопарку і побажав подальшої успішної роботи і, звичайно ж, миру! Колектив зоопарку приєднується до привітань!