Як українці осінь у зоопарку зустрічали

14 жовтня українці святкують одразу чотири свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері; друге – День українського козацтва; третє, відносно молоде – День захисників і захисниць України; четверте – День екологічної освіти. У народі говорять: «Покрова накриває траву листям, землю снігом, воду – льодом …». А Миколаївський зоопарк у цей день порадував яскравими осінніми фотосесіями та тематичними святковими екскурсіями.

Сьогодні екскурсії у зоопарку проводилися в незвичайній формі. По-перше, їх проводили справжні україночки; по-друге, екскурсоводи знайомили відвідувачів не тільки з колекцією тварин і з рослинами нашого парку, а й розповідали   про те, що планета, яка подарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Також протягом святкових екскурсій гості мали змогу сфотографуватись на тлі яскравих осінніх пейзажів. Зробити гарні світлини змогли не тільки екскурсійні групи, але й усі наші відвідувачі, які завітали до зоопарку у зазначений час.

Миколаївський зоопарк вітає зі святами та сподівається на те, що ми надихнули вас прийти до зоопарку та скористатись ідеями яскравої осінньої фотосесії.

День козацтва1

День козацтва2

День козацтва3